Monday, February 7, 2011

Dia, Lelaki di Dalam Mimpiku...

     Assalamualaikum suma... wah..kali ni aku nk citer psl seseorang yg aku anggap istimewa... haaa...siapakah dia??? Ya.. dialah lelaki di dlm mimpiku... hish... yg sebenanyer aku ase malu tol nk tulis psl bnda ni.. tp tgn ni gedik sgt nk tulis jugak.. nk wat camna?? Oklaa.. Masa cuti Chinese New Year baru2 ni, aku ade satu mimpi.. slalu mimpi aku ni plik2 sikit.. tp kali ni mimpi ni aku tafsirkan agak b'lainan dgn mimpi2 aku yg lain... Dalam mimpi tu, aku jumpa dgn seseorang yg b'gelar Adam.. tup2.. aku kawin ngn dia..(dlm mimpi tu yer)..Fuhh...hepi giler aku.. bahagia sungguh... Salin sayang menyayang mcm dlm lagu sayang menyayang nyanyian Jamal Abdillah ngn Siti Sarah tuh.. Tp sayangnyer, aku x cam mukanya.. Masa mimpi tuh aku cam muka dia, tp bila dh t'jaga aku lupa tros muka dia.. Jenuh aku perah pale hotak aku nk igt blk.. then tgh syok2 mimpi tu tiba2 aku terasa badan aku b'goyang2... rupa2nyer mak aku kejut semayang subuh daa... sedey aku.. lps jer mak aku kejut aku tros aku lupa muka dia.. (T_T) 


    Lps semayang subuh tu aku pun sambung tido blk.. manala tau bley sambung mimpi td.. bleyler aku tgk blk sape dia yg aku mimpi tu... tp hampeh.. benda len yg aku mimpi... mimpi apa aku pun x ingat.. Tp seingat2 aku, aku mcm biasa tgk muka dia.. mcm familiar sgt... mcm slalu jumpa ari2... tp siapa??? saket pale aku dok pikir siapakah orangnya.. Lps tu plak semalam masa tgh shopping kat PT, Isya kata Atiq kata kalau kita mimpi kahwin ngn seseorang, kita bahagia dan kemudian bila kita t'jaga dr tido, kita lupa muka dia, dia adalah jodoh kita.. Rumet aku cik Nani pun ckp mcm tu.. *if i'm not mistaken laa diorang ckp mcm tu..Cik Nani ckp kalau mimpi kita antara kul 5 pagi smpai kul berapa tah aku x igt, mimpi kita tu akan jadi kenyataan.. hikhik...ni yg excited ni.. ase aku masa aku t'jaga tido tu dlm kul 6.30 time nk semayang Subuh.. ade chance nk jd kenyataan ni.. hehehe... sjk mimpi tu aku sering teringat psl dia tuh.. siapalah agaknya dia tu??? Hanya Allah yg Maha Mengetahui.. Jadi aku b'keputusan utk x t'lalu pikir sgt.. lau x cabut pale hotak aku.. dahla sejak dua menjak ni aku asyik kna wat keputusan jer.. keputusan sama ada nk gi ke x N.Z, syampu ape nk bli, nk mkn bihun goreng ke atau nasi putih telur dadar... hadoii.. saket pala...


    Oklaa... setakat tu jelah entri aku kali ni.. Aku sebenanrnye x pndai nk tulis entri blog ni bg menarik.. kalau boring tu arap maaplah yer.. sekian...papai..


Siapakah dia??? Aku masih t'tanya2...


P'kahwinan dlm mimpi itu amat m'bahagiakan...

No comments: